NIE nummer i Spanien

Hvem er BoSpanien?

Vi er entusiastiske personer, som hver især besidder brede kompetencer inden for hvert vores felt. Vores team består af både sagkyndige revisorer, advokater og andre juridisk faglige personer foruden dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe jer med at flytte møbler fra Danmark, købe bil og meget andet.

Dette gør, at vi kan rådgive jer i alle situationer og hjælpe med at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Det giver jer maksimal sikkerhed og gør, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

Læs mere om at bo i Spanien her.

Book en gratis samtale her!
Se alle ydelser her!

Mange års erfaring fra Sydspanien

Så hvem er Bospanien? De fleste af os har boet i Sydspanien i mange år og har selv oplevet de udfordringer, der opstår ved at flytte til Spanien. Det er vores mission at hjælpe andre danskere med at flytte til Spanien, men uden de udfordringer der ofte opstår, når der skal navigeres i det spanske system.

Vores vision

Vi ønsker at knytte tætte bånd til vores kunder, der gør, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse ved at flytte til Spanien. Der er desværre flere skrækhistorier, hvor danskere er blevet snydt i Spanien, som har haft store økonomiske konsekvenser samt tab om drømmen at bo i Spanien. Så for at sikre jer en behagelig rejse, tilbyder vi yderligere en tilfredshedsgaranti.

Book en gratis samtale her!
Se alle ydelser her!
BoSpanien

BoSpanien

Henrik Jacobsen
CEO

Henrik er stifter af BoSpanien, og han har boet på Costa del Sol i 4 år. Henrik har mange års erfaring med at drive virksomhed og har en baggrund i digital marketing.

Mail: hj@bospanien.dk

Sprog:
Hvem er BoSpanienHvem er BoSpanien Hvem er BoSpanien

Sandie Nielsen
KONSULENT

Sandie har boet i Sydspanien i 16 år. Hun har et bredt kendskab til den spanske kultur og sprog. Sandie sidder som mellemled til vores spanske samarbejdspartnere.

Mail: sn@bospanien.dk

Sprog:
Hvem er BoSpanienHvem er BoSpanien Hvem er BoSpanien

Claudia De La Caridad Guillen
KONSULENT

Claudia De La Caridad Guillen taler flydende spansk og dansk, og er vores spanske koordinator, som sørger for, at følge jer igennem de spanske instanser. 

Mail: cb@bospanien.dk

Sprog:

José Manuel Pérez
SPANSK ADVOKAT

José Manuel Pérez er spansk advokat. Han sidder med huskøb og erhverv, såsom stiftelse af selskaber med mere. José Manuel Pérez har 6 års erfaring som advokat.

Mail: jp@bospanien.dk

Sprog:

Pablo Núñez Molina
REVISOR

Pablo Núñez Molina er revisor og skatterådgiver. Pablo har været revisor siden 2004. Han hjælper alle vores erhvervskunder med regnskab, skatterådgivning og meget andet. 

Mail: pm@bospanien.dk

Sprog:

Benny Pedersen
BIL SAGKYNDIG

Benny er fra Tyskland og har boet i Sydspanien i 18 år. Benny har bred erfaring med biler og alt, hvad der hører sig dertil. Så har du spørgsmål om biler, så kontakt Benny.

Mail: bn@bospanien.dk

Sprog: