Job i spanien

Job i spanien

Job i Spanien

Drømmer du om sol, eventyr og fede oplevelser? Så er et job i Spanien noget for dig. Der findes masser af forskellige jobs til danskere i Spanien, men der er flere ting du skal være opmærksom på, når du skal ansættes i Spanien – så læs mere om job i Spanien her! 

Hvilke jobs kan jeg få?

De fleste jobs i Spanien, omhandler at arbejde med en telefon, i en eller anden form, hvad enten det omhandler salg eller kundeservice. Der er dog andre stillinger, hvor der arbejdes med online ydelser, og hvor geografi ikke betyder noget. Læs nedenstående om hvad du skal være opmærksom på, når du leder efter job i Spanien. 

Ansættelse i Spanien

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du får et job i Spanien – en af de mest brugte metoder, når der skal ansættes medarbejdere, er at de realt ikke bliver ansat, men bliver oprettet som “autónomo”.

Autónomo er det samme som en enkeltmandsvirksomhed i Danmark – det vil sige, at man arbejder som freelance, i stedet for som ansat. 

Dette er, på samme måde som i Danmark, ulovligt, da de realt er tale om et ansættelsesforhold og ikke et samarbejde mellem to virksomheder. Vær derfor opmærksom på, at du bliver ansat med en spansk ansættelseskontrakt.

Yderligere, er der flere virksomheder der ansætter under fuld provision, som vi stærkt fraråder, da du så ikke er sikret en indtægt. Sørg derfor at få en grundløn, som du kan betale dine faste udgifter med. 

Kontakt en rådgiver her
Bolig i Spanien
Job i Spanien

Job i Spanien

JOB I SPANIEN!

Information om job i Spanien!

1. Lønninger
Lønningerne er generelt lave i Spanien, som også er derfor flere danske virksomheder vælger at lokalisere sig i Spanien. Dog er der flere dygtige sælgere, der tjener godt i Spanien.

2. Leveomkostninger
Leveomkostningerne er så også væsentligt lavere i Spanien i forhold til Danmark, så på trods af lave lønninger, hænger økonomien alligevel meget godt sammen, med et job i Spanien.

3. Arbejdsmiljø i Spanien
Der er selvfølgelig stor forskel på arbejdsmiljøet, i de forskellige virksomheder. Men der er desværre flere call-centre, der benytter “brug – smid ud” konceptet, hvilket vil sige at de tager 5 nye medarbejdere ind, og fyre de 4 af dem igen, når de har fundet ud af hvem der kan sælge.

Hvad skal jeg bruge for at flytte til Spanien?

1. Oprettelse af Bankkonto i en Spansk bank:
Dette er til udbetaling af løn, betaling af husleje m.m. Der er flere banker der fungere godt online – læs mere her

2. Oprettelse af NIE-nummer :
Dette er tilsvarende vores danske CPR-nummer og kræver at du først har oprettet en bank konto. Læs mere her

3. Bolig
Det er i Spanien lejers marked, hvor det er forholdsvis nemt at finde en bolig i Spanien. Dog er flere boliger kun til udlejning uden for sommerferien.

4. Skat
I forhold til betaling af skat, er det afgørende hvor du har din bopælspligt. Er du ansat under spansk kontrakt, betales skatten ofte i Spanien. Læs mere om skatteregler her

BOOK ET INFOMØDE HER!

BoSpanien samarbejder med flere rekrutteringsvirksomheder, der tilbyder jobs i Spanien!

Under infomødet har du mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have.    Kl. 10.00 - 11-00Kl. 11.00 - 12-00Kl. 12.00 - 13-00Kl. 13.00 - 14-00Kl. 14.00 - 15-00Kl. 15.00 - 16.00