Møbeltransport til Spanien

Møbeltransport til Spanien

Møbeltransport til Spanien

Der er en del flyttefirmaer, der tilbyder møbeltransport til Spanien fra Danmark eller den modsatte vej fra Spanien til Danmark. BoSpanien samarbejder med flere af disse operatører, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde et godt flyttefirma til en god pris.

De fleste flyttefirmaer, der tilbyder møbeltransport til Spanien, har ugentlige afgange. Alt efter hvor meget der skal flyttes, ligger
prisen ofte på mellem kr. 5.000,- til kr. 20.000,-. Det er også muligt at få fragtet biler, motorcykler og både med mere.

Mange af de boliger, man overtager i Spanien, er dog møbleret. Så er du i den situation, hvor du overvejer at flytte permanent til Spanien,
kan du eventuelt vente med at flytte alle møbler og ting til Spanien, indtil du er faldet til og har overblik over, hvad du ønsker at have med fra Danmark. 

MØBELTRANSPORT TIL SPANIEN

Din garanti

Dine fordele:

  • Få dine ting transporteret sikkert

  • Alle priser er inkl. forsikring

  • Få de bedste priser

  • Vi hjælper hele vejen

Book et uforpligtende infomøde!

Hvordan?

Hele processen er som følgende:

  1. Lav et prisestimat i nedenstående beregningsformular
  2. Vi kontakter dig med en konkret pris
  3. Hvis du accepterer vores tilbud, laver vi en aftale om afhentning
  4. Vi transporterer dine ting til Spanien
  5. Ved ankomst gennemgår vi dine ting sammen, for at sikre alt er okay

MØBELTRANSPORT TIL SPANIEN

Hvad skal du være opmærksom på?

Der findes desværre mange skrækhistorier, hvor flyttefirmaer har tilbageholdt møbler m.m. for egen vindings skyld. Derfor er det vigtigt man vælger et flyttefirma, der tilbyder en fast kontrakt samt passer godt på dine ting. På baggrund af vores mange år i Spanien har vi bred erfaring med, hvem man bør benytte sig af, og hvem man bør holde sig fra.

Læs mere om reglerne vedr. International godskørsel her

Opbevaring af møbler i Spanien

Der er flere virksomheder, der tilbyder opbevaring af møbler i Spanien, men også her skal man passe på, hvem man indgår en aftale med. Vi har kendskab til flere historier, hvor dele af indbo eller hele møbler er forsvundet under opbevaringen. Flere af de virksomheder, der tilbyder møbeltransport til Spanien, tilbyder også møbelopbevaring.

Opbevaring af bil eller båd

Skal man have opbevaret sin båd, bil eller andre større ting, er dette også muligt. Der er dog stor forskel på priserne samt den måde de opbevarer dine ting på, herunder om det f.eks. er overdækket eller i fri luft.

Så lad BoSpanien hjælpe dig med møbeltransport til Spanien til den bedste pris og med de bedste vilkår.

BoSpanien samarbejder med EU Transport, så ønsker du mere information om
møbeltransport til Spanien, så kontakt dem via www.eutransport.dk