Skoler i Spanien

Skoler i Spanien

For at gå i skole i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første skridt i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Der er flere muligheder for skoler i Spanien. Man kan vælge imellem internationale skoler eller en spansk skole. Der ligger f.eks. en dansk skole på Costa del Sol. Hvad der er bedst, kommer an på, hvilke krav man har.

Der er flere fordele ved at vælge en spansk skole, som f.eks. at barnet lærer spansk hurtigere, samt at der er en god sandsynlighed for at få kammerater i nærområdet.

En af de store fordele ved en international skole er, at børnene lærer flere sprog, da der ofte undervises på både engelsk og spansk på de internationale skoler. Andre fordele er mulighederne for at får indblik i andre kulturer og venner fra forskellige lande. 

Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2023-12-15
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer, vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid.
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing
Henrik Fabricius-Bjerre
Henrik Fabricius-Bjerre
2023-11-15
Fik effektiv og kompetent hjælp til at få mine biler på spanske plader samt spansk forsikring. Alt forløb tilfredsstillende💪🙏🏻
Danny Bo Jensen
Danny Bo Jensen
2023-11-01
God service, professionelt og ganske enkelt
Lars-Erik Houmann Christensen
Lars-Erik Houmann Christensen
2023-11-01
Super service, fik er NIE i løbet af 48 timer efter at Henrik havde hentet min fuldmagt i Danmark!
Jon Jorundsson
Jon Jorundsson
2023-09-15
Fantastik service, meget hjælpsom, kan kun anbefalde dem 😊

Bifrostskolen i Spanien

Det kan være en stor omvæltning at flytte til Spanien især for ens børn. På Bifrostskolen er der dansk undervisning, og børnene følger det danske undervisningsministeriums læseplaner fra 0. – 9. klasse. Det kan være med til at give en mere glidende overgang for børnene.

Internationale skoler i Andalusien

Der findes flere internationale skoler i Sydspanien, hvor der er forskellige linjer, sprog med mere. Som nævnt er der flere fordele ved en international skole, blandt andet at børnene bliver dygtige til flere sprog, får indblik i forskellige kulturer og får venner fra mange forskellige lande. 

Se listen over internationale skoler i Spanien her 

Kontakt en rådgiver her
Book et infomøde her
Skoler i Spanien