Skoler i Spanien

Skoler i Spanien

For at gå i skole i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første skridt i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Der er flere muligheder for skoler i Spanien. Man kan vælge imellem internationale skoler eller en spansk skole. Der ligger f.eks. en dansk skole på Costa del Sol. Hvad der er bedst, kommer an på, hvilke krav man har.

Der er flere fordele ved at vælge en spansk skole, som f.eks. at barnet lærer spansk hurtigere, samt at der er en god sandsynlighed for at få kammerater i nærområdet.

En af de store fordele ved en international skole er, at børnene lærer flere sprog, da der ofte undervises på både engelsk og spansk på de internationale skoler. Andre fordele er mulighederne for at får indblik i andre kulturer og venner fra forskellige lande. 

Mads Gundelund Gerlach
Mads Gundelund Gerlach
2024-05-08
Kan klart anbefale BoSpanien, Henrik har været fantstisk og super god sparring og hurtig service og levering af Nie kummer osv.
Hammam Al-Rawi
Hammam Al-Rawi
2024-05-05
Nemt, hurtigt og effektive. Så kan det ikke blive bedre!
Morten Hansen
Morten Hansen
2024-04-24
Jeg oprettede en forespørgsel på NIE NR. Henrik var god til at vejlede om hvad der skulle til og hvilke byer det var muligt at få NIE nr. i Jeg var dog lidt sent ude med hvilken dato. På trods af det fandt de en tid i Murcia og efter 30 min på politistationen havde jeg et nr. God service, kan godt anbefales
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2024-04-24
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer. Har efterfølgende fået mit residencia bevis og dertil skal en stor tak for hjælpen også lyde. Vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid!
Sophie Bergmann
Sophie Bergmann
2024-03-22
Virkelig god service. Det hele var nemt og overskueligt. Jeg er meget tilfreds :)
Allan Jakobsen
Allan Jakobsen
2024-02-22
Rigtig god kommunikation og vejledning og meget hurtigere proces end forventet. Vi kommer tilbage når det bliver aktuelt igen
Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing

Bifrostskolen i Spanien

Det kan være en stor omvæltning at flytte til Spanien især for ens børn. På Bifrostskolen er der dansk undervisning, og børnene følger det danske undervisningsministeriums læseplaner fra 0. – 9. klasse. Det kan være med til at give en mere glidende overgang for børnene.

Internationale skoler i Andalusien

Der findes flere internationale skoler i Sydspanien, hvor der er forskellige linjer, sprog med mere. Som nævnt er der flere fordele ved en international skole, blandt andet at børnene bliver dygtige til flere sprog, får indblik i forskellige kulturer og får venner fra mange forskellige lande. 

Se listen over internationale skoler i Spanien her 

Kontakt en rådgiver her
Book et infomøde her
Skoler i Spanien