Spansk Sygesikring

Spansk sygesikring for lønansatte og erhvervsdrivende

Er du lønmodtager eller selvstændig erhvervsdrivende, har du ret til at være tilmeldt Spansk sygesikring “Seguridad Social” og få samme dækning ved sygdom som spanske lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende. Det kræver dog du er Residencia i Spanien.

Når du er tilmeldt “Seguridad Social”, har du, efter de nuværende gældende regler, ret til hjælp i tilfælde af sygdom, pension og arbejdsløshed. Mange vælger derudover også at tegne en privat sygeforsikring, som giver mulighed for mindre ventetid end ved det offentlige sundhedsvæsen.

Pensionister

Er du pensionist, skal du udfylde en S1 (tidligere E-121) formular og medbringe den til Spanien. Dette giver dig mulighed for at blive dækket ind, hvis du skulle få brug for lægehjælp. Reglerne for førtidspensionister kan være anderledes, og du bør rådgive dig inden afrejse med din kommune. Udbetaling Danmark udsteder også EU-sygesikringskort til pensionister med fast ophold i Spanien. Læs mere om det spanske hospitalsvæsen her

Mads Gundelund Gerlach
Mads Gundelund Gerlach
2024-05-08
Kan klart anbefale BoSpanien, Henrik har været fantstisk og super god sparring og hurtig service og levering af Nie kummer osv.
Hammam Al-Rawi
Hammam Al-Rawi
2024-05-05
Nemt, hurtigt og effektive. Så kan det ikke blive bedre!
Morten Hansen
Morten Hansen
2024-04-24
Jeg oprettede en forespørgsel på NIE NR. Henrik var god til at vejlede om hvad der skulle til og hvilke byer det var muligt at få NIE nr. i Jeg var dog lidt sent ude med hvilken dato. På trods af det fandt de en tid i Murcia og efter 30 min på politistationen havde jeg et nr. God service, kan godt anbefales
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2024-04-24
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer. Har efterfølgende fået mit residencia bevis og dertil skal en stor tak for hjælpen også lyde. Vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid!
Sophie Bergmann
Sophie Bergmann
2024-03-22
Virkelig god service. Det hele var nemt og overskueligt. Jeg er meget tilfreds :)
Allan Jakobsen
Allan Jakobsen
2024-02-22
Rigtig god kommunikation og vejledning og meget hurtigere proces end forventet. Vi kommer tilbage når det bliver aktuelt igen
Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing

BOOK ET INFOMØDE OG HØR MERE
OM SPANSK SYGESIKRING!

Under infomødet har du mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have.  Kl. 10.00 - 11-00Kl. 11.00 - 12-00Kl. 12.00 - 13-00Kl. 13.00 - 14-00Kl. 14.00 - 15-00Kl. 15.00 - 16.00

  HJÆLP TIL SPANSK SYGESIKRING

  VIGTIGT – DENNE YDELSE TILBYDER KUN PÅ COSTA DEL SOL OG OMEGN

  Pris: € 95,- pr. person

  Dine fordele:

  • Lad os hjælpe dig, så du undgår problemer

  • Vi sørger for at du kommer til det rigtige kontor

  • Vi sørger for, du har de rette dokumenter med

  • Dansktalende medarbejder

  • På den dato der passer dig bedst

  Oprettelse i den spanske sygesikring indgår også i flere af vores pakkeløsninger.

  Bestil hjælp til spansk sygesikring

  Hvordan?

  Hele processen er som følgende:

  1. Tilmeld dig i nedenstående formular og upload de nødvendige dokumenter
  2. Vi indsender din ansøgning om spansk sygesikring
  3. Når du er blevet godkendt, sender vi dokumenterne til dig
  4. For at blive tilmeldt spansk sygesikring skal man have et NIE-nummer
  Se alle vores ydelser her

  Studerende

  Hvis et uddannelsesophold varer over et år, er du ofte ikke længere tilknyttet Danmark og det danske sundhedsvæsen. Du skal i stedet søge om at blive optaget i det spanske sygesikringssystem. Du skal også søge om at få det blå EU-sygesikringskort i Spanien.

  Er dit ophold under et år, er du ofte dækket af det danske sygesikring.

  Læs mere om EU sygesikring her.

  Få hjælp til sygesikring her
  Tilfredshedsgaranti
  Spansk Sygesikring

  Spansk sygesikring for andre

  Det danske gule sygesikringskort gælder kun 1 måned fra indrejse i Spanien og er kun gældende for turister. Det anbefales derfor, at man tegner en privat sygeforsikring, indtil man modtager sit spanske sygesikringskort. For en hurtigere behandling af tilmeldingen til den spanske sygesikring, kan man udfylde og medbringe en “E-104” formular. En “E-104” formular beviser, at man har tidligere været tilmeldt den danske sygesikring.

  Bliver du optaget i den spanske sygesikring, er du dækket på lige fod med de spanske statsborgere og kan benytte det spanske sundhedssystem uden betaling.

  • Find information om de spanske sundhedsmyndigheder her
  • Find kontaktinformation på Udbetaling Danmark her