Internet i Spanien

Internet i Spanien

For at have internet i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første step i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Der findes mange udbydere af internet i Spanien. Faktisk er Spanien blandt de største lande i forhold til telekommunikation. Det svinger meget fra udbyder til udbyder, hvor lang bindingstiden er, så det er værd at være opmærksom på. En del af udbyderne har ingen eller kun korte bindingstider, hvor man kan afmelde sit internet måned for måned.

Der kan være store forskelle på pris og stabilitet, hvor prisen kan svinge fra € 20,- pr. måned til € 50,- pr. måned. Er der binding på, kan man ofte betale en mindre beløb, for at komme ud af den binding. Læs mere om dette på udbyderens hjemmeside.

Hvad kræver det for at få internet i Spanien

De fleste udbydere forlanger, du har et NIE-nummer for at oprette dig, mens nogle få udbydere tilbyder, at du kan blive oprettet med dit pas. Blandt andet Internet4spain og Movistar tilbyder internet i Spanien uden et NIE-nummer. 

Bredbånd i Spanien

I Spanien kan du få næsten de samme typer bredbånd som i Danmark. Det er muligt at få internet via fastnet, mobilt bredbånd og mobil internet. Hvis du bruger mobil internet, hvor du har mulighed for at dele din internetforbindelse via hotspot, så brug ikke dit danske SIM kort men benyt et spansk SIM kort.

Der er to muligheder: et taletidskort (Prepago på spansk) eller et abonnement. Vær opmærksom på bindingsperiode på abonnementer. Nogen udbydere har lange bindingsperioder mod lavere priser, som dog kan stige over tid. Så vær meget opmærksom, inden du sætter din underskrift på en kontrakt. Abonnement er den billigste løsning, hvor det er muligt at få priser fra €  7-8,- pr. måned. Det nemmeste er gå ned i en butik og få dem til at hjælpe dig. Det koster ofte kun € 5,- i oprettelse.

Kontakt en rådgiver her
Bestil hjælp her
Internet i Spanien