Bilforsikring i Spanien

Bilforsikring i Spanien

Bilforsikring i Spanien

For at have en bilforsikring i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første skridt i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Bilforsikring i Spanien minder meget om bilforsikring i Danmark. Der er dog 2 ting, som du behøver for at kunne tegne en bilforsikring i Spanien, hvis bilen ikke er på spanske nummerplader. 1. Et gyldigt kørekort. 2. Et NIE-nummer. Hvis bilen er på spanske nummerplader, kan du ofte få en bilforsikring i Spanien via dit pas.

Dækker min danske bilforsikring i Spanien?

De fleste danske bilforsikringer dækker også i Spanien. Der er dog nogle forsikringsselskaber i Danmark, der tilbyder særligst satser for kørsel i udlandet. Du har mulighed for at få det “grønne kort”, også kaldet “Carta verde”, der dokumentere bilforsikringens gyldighed i hele Europa.

Bestil pris på bilforsikring
Læs om andre forsikringer her
Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2023-12-15
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer, vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid.
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing
Henrik Fabricius-Bjerre
Henrik Fabricius-Bjerre
2023-11-15
Fik effektiv og kompetent hjælp til at få mine biler på spanske plader samt spansk forsikring. Alt forløb tilfredsstillende💪🙏🏻
Danny Bo Jensen
Danny Bo Jensen
2023-11-01
God service, professionelt og ganske enkelt
Lars-Erik Houmann Christensen
Lars-Erik Houmann Christensen
2023-11-01
Super service, fik er NIE i løbet af 48 timer efter at Henrik havde hentet min fuldmagt i Danmark!
Jon Jorundsson
Jon Jorundsson
2023-09-15
Fantastik service, meget hjælpsom, kan kun anbefalde dem 😊

BILFORSIKRING I SPANIEN  Typer af bilforsikringer i Spanien

  Bilforsikringer i Spanien er stort set de samme som i resten af verden, hvor der grundelæggende er følgende muligheder:

  1. Ansvarsforsikring i Spanien, der på spansk hedder “Seguro a terceros“, og som dækker skader på andres ejendomme. På samme måde som i Danmark er “Seguro a terceros” lovpligtig.

  2. Kaskoforsikring i Spanien, der hedder “Seguro a terceros ampliado” på spansk, dækker skader på andres ejendomme, skader på din egen bil samt brand. Hos nogle forsikringsselskaber dækkes tyveri m.m. også her.

  3. Fuldt dækning. Denne forsikring hedder “Todo riesgo“, og den dækker alt ovenstående samt tyveri, skader på både billist og bil m.m.

  Som nævnt er den første forsikringstype lovpligtigt. Herefter kan du vælge at opgradere din bilforsikring i Spanien efter dine ønsker og behov. Prisen på bilforsikring i Spanien afhænger af din alder, om der er gæld i bilen, størrelsen af motoren, bilens model og meget andet. Brug vores “bestil pris” formular, og få den eksakte pris på din bilforsikring i Spanien.

  Læs mere om regler for bilforsikring i udlandet her.

  Bilforsikring i Spanien
  Bestil pris på bilforsikring
  Læs om andre forsikringer her