Bilforsikring i Spanien

Bilforsikring i Spanien

For at have en bilforsikring i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første step i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Bilforsikring i Spanien minder meget om bilforsikring i Danmark. Der er dog 2 ting, som du behøver for at kunne tegne en bilforsikring i Spanien, hvis bilen ikke er på spanske nummerplader. 1. Et gyldigt kørekort. 2. Et NIE-nummer. Hvis bilen er på spanske nummerplader, kan du ofte få en bilforsikring i Spanien via dit pas.

Dækker min danske bilforsikring i Spanien?

De fleste danske bilforsikringer dækker også i Spanien. Der er dog nogle forsikringsselskaber i Danmark, der tilbyder særligst satser for kørsel i udlandet. Du har mulighed for at få det “grønne kort”, også kaldet “Carta verde”, der dokumentere bilforsikringens gyldighed i hele Europa.

Beregn pris på bilforsikring
Læs om andre forsikringer her

BILFORSIKRING I SPANIEN  Typer af bilforsikringer i Spanien

  Bilforsikringer i Spanien er de samme som i stort set resten af verden, hvor der grundelæggende er følgende muligheder:

  1. Ansvarsforsikring i Spanien, der på spansk hedder “Seguro a terceros“, og som dækker skader på andres ejendomme. På samme måde som i Danmark er “Seguro a terceros” lovpligtig.

  2. Kaskoforsikring i Spanien, der hedder “Seguro a terceros ampliado” på spansk, dækker skader på andres ejendomme, skader på din egen bil samt brand. Hos nogle forsikringsselskaber dækkes også tyveri m.m. også her.

  3. Fuldt dækning. Denne forsikring hedder “Todo riesgo“, og den dækker alt ovenstående samt tyveri, skader på både billist og bil m.m.

  Som nævnt er den første forsikringstype lovpligtigt. Herefter kan du vælge at opgradere din bilforsikring i Spanien efter dine ønsker og behov. Prisen på bilforsikring i Spanien afhænger af din alder, om der er gæld i bilen, størrelsen af motoren, bilens model og meget andet. Brug vores “bestil pris” formular, og få den eksakte pris på din bilforsikring i Spanien.

  Læs mere om regler for bilforsikring i udlandet her.

  Bilforsikring i Spanien
  Beregn pris på bilforsikring
  Læs om andre forsikringer her