Køb bil i Spanien

Køb bil i Spanien?

For at købe en bil i Spanien, skal man som minimum have et NIE nummer, så har du ikke det, er det første step i processen. Bestil NIE nummer i Spanien.

Der er flere forhold, man skal tage i betragtning, når man overvejer at købe bil i Spanien, og der er overordnet 3 muligheder:

  1. Køb via en autoriseret forhandler
  2. Køb via privat
  3. Køb bil i udlandet og efterfølgende omregistrering af bilen til spanske plader

Der er dog flere ting, man skal være opmærksom, når man vil købe bil i Spanien, hvor der er kan også være stor forskel på pris og sikkerhed.

BoSpanien hjælper dig med at tjekke om der er gæld i bilen med mere samt vi får en mekaniker til at gennemgå bilen for fejl, inden du køber den. Du modtager efterfølgende en udspecificeret tilstandsrapport med 32 punkter samt billeddokumentation. 

Få hjælp til at købe bil
Book en samtale her!

HJÆLP TIL KØB AF BIL I SPANIEN

Tjek bilen for fejl, gæld og retmæssig ejer, inden køb.

Dine fordele:

  • Lad os hjælpe dig, så du undgår problemer

  • Undgå at købe en bil med gæld i

  • Vær sikker på du køber bilen lovligt

  • Få indblik i bilens tilstand, inden køb

  • Få hjælp hele vejen

Hvad får du?

Autotjek

Ved bestilling af et autotjek, er der en autoriseret mekaniker der gennemgår bilen inden køb.

Mekanikeren gennemgår 32 punkter på bilen, som slør i ratstammen, bremsekloder/skiver, servicebogen, rust, udvendige skader, stenslag og meget andet.

Du modtager efterfølgende en tilstandsrapport, hvor der er beskrevet alle punkter samt vedlagt billeddokumentation.

GDT rapport

Du modtager yderligere en GDT rapport, der viser om der er gæld i bilen, den retmæssige ejer af bilen, dato på næste syn og hvilke punkter der er pointeret ved sidste syn.

Hvor tjekker vi bilen

Bilen bliver tjekket der hvor den holder – BoSpanien har samarbejde med mekanikere i de fleste større byer i Spanien. Skulle bilen være lokaliseret uden for de områder vi dækker, kan der blive pålagt et kørselstillæg.

Vilkår?

BoSpanien er ikke ansvarlig for andre fejl på bilen, der ikke er set ved gennemgang, eller som ikke er en del af de 32 punkter.

BoSpanien kan ikke gøres ansvarlig for efterfølgende omkostninger forbundet med bilen – herunder reparationer, skader eller andre udgifter.

Få hjælp til at købe bil

TILMELD DIG HER

Two columns
Vertical
Horizontal
Køb af bil i Spanien
Din bestilling
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Payment methods

pro

Credit Card details

pro
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Køb via autoriseret forhandler

Det er muligt at købe bil i Spanien hos en autoriseret forhandler. Her opnår du den bedste sikkerhed i forhold til ejerforhold, gæld i bilen og garanti. Det er meget normalt, at man skal betale 10 % af bilens pris ved bestilling, og restbeløbet 5-10 dage inden man får bilen, da forhandleren skal registrerer bilen hos Trafico (det spanske motorkontor).

Ofte vil prisen være en smule højere hos en autoriseret forhandler, men den ekstra pris kan være godt givet ud i forhold til den sikkerhed, der følger med.

Køb via privat

Man kan også købe bil i Spanien af en privat person. Her er der flere forhold, man skal være opmærksom på. Er personen den rette ejer af bilen, er der gæld i bilen, ubetalte bøder eller andet udestående? Ønsker man at købe en brugt bil i Spanien, kan det være en stor hjælp at få assistance fra nogen, der ved noget om biler og bilkøb, så man ikke køber “katten i sækken”.

Køb bil i udlandet og omregistrer den til spanske plader

Det er også muligt at købe bilen i f.eks. Tyskland, Danmark eller i et andet land og omregistrere den til spanske plader. Dermed er det selvfølgelig også muligt at tage sig egen bil med til Spanien og få den omregistreret. Man vil i så fald kunne få den danske registreringsafgift retur. Læs mere om omregistrering af dansk bil under vores side omregistrering af nummerplader i Spanien

Læs mere om registrering af biler i Spanien og andre lander her.