BoSpanien tilfredshedsgaranti

Hos BoSpanien ønsker vi kun at have tilfredse kunder, og vi tilbyder derfor 100 % tilfredshedsgaranti. Dette betyder helt konkret, at hvis du ikke er tilfreds med vores service, så tilbagebetaler vi det fulde beløb. Det er din garanti for, at vi yder vores bedste. Der kan dog være udgifter forbundet med offentlige instanser, som vi ikke er herre over, og som vi derfor ikke kan tilbagebetale.

Generelt er jeg selv, og vores team meget pligtopfyldende, så vi går ikke hjem, før alle opgaver er løst, så vores kunder kan føle sig trygge. Vi mener at det sådan man bygger en sund og bæredygtig forretning.

Ikke refunderebare udgifter

Ved flere ydelser, som omregistrering af bil, oprettelse af NIE-nummer med flere, er der udgifter direkte til den spanske stat, som skal betales ved ydelsens oprettelse. Ligeledes er der udgifter forbundet med flytning såsom brændstof, vejafgifter, overnatning for chauffør med mere. Disse udgifter kan vi desværre ikke tilbagebetale.

Har du nogle spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os eller booke en gratis samtale.

Med venlig hilsen

CEO – Henrik Jacobsen

Ventetider i Spanien

At arbejde med de spanske myndigheder kan kræve lidt tålmodighed især på de tidspunkter af året, hvor mange udlændinge kommer til landet (særligt i januar og i september efter sommerferien) og omkring ferier som påskeferien og den spanske sommerferie i august. Det gør, at man til tider skal vente lidt længere på at få behandlet sine dokumenter, end vi måske synes er rimeligt.

Vi kan derfor desværre ikke give nogen garanti for, hvor lang tid en given processen tager, men vi gør naturligvis vores bedste for, at tiden bliver så kort som mulig. Vi holder dig løbende opdateret, så du hele tiden ved, hvor i processen vi er!

Læs mere om at bo i Spanien på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Book en gratis samtale her!
Læs mere om BoSpanien her!
BoSpanien tilfredshedsgaranti

BoSpanien tilfredshedsgaranti

BoSpanien tilfredshedsgaranti

Hos Bospanien er din tilfredshed vores højeste prioritet. Derfor introducerer vi stolt “BoSpanien tilfredshedsgaranti” – et løfte om, at hver eneste service, vi tilbyder, lever op til dine forventninger. “BoSpanien tilfredshedsgaranti” er ikke bare et løfte; det er fundamentet for vores forretningsfilosofi, som sikrer, at du altid vil modtage den bedste vejledning og støtte, når du drømmer om at bo i Spanien.

Med “BoSpanien tilfredshedsgaranti” lover vi at tilpasse vores ydelser til dine unikke behov. Uanset om det drejer sig om køb af ejendom, juridisk rådgivning, eller hjælp til at navigere i det spanske sundhedssystem, garanterer “BoSpanien tilfredshedsgaranti”, at du får en service, der overstiger dine forventninger. “BoSpanien tilfredshedsgaranti” betyder, at vi forpligter os til at løse eventuelle problemer og sikrer, at du er fuldt ud tilfreds med vores ydelser.

“BoSpanien tilfredshedsgaranti” er vores engagement i at tilbyde transparente, ærlige og effektive løsninger. Vi står bag “BoSpanien tilfredshedsgaranti” og arbejder utrætteligt for at sikre, at din oplevelse med at flytte til, investere i, eller nyde livet i Spanien er så ubesværet og tilfredsstillende som muligt. “BoSpanien tilfredshedsgaranti” er din forsikring for, at vi altid vil gå den ekstra mil for din tilfredshed. Vælg Bospanien, og oplev forskellen som “BoSpanien tilfredshedsgaranti” gør.

Læs mere om BoSpanien her