Loading...
Kontakt2023-12-18T17:11:19+01:00

SUPPORT

For at vi kan holde styr på alle forespørgsler, bedes du indtaste din forespørgsel her. Vi vil besvarer dig hurtigst muligt, via mail.
  BOSPANIEN KUNDESERVICE

  Har du nogle spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til BoSpanien kundeservice, og vi vil hjælpe dig bedst muligt.

  FAQ – SPØRGSMÅL

  Koster forsamtalen noget?2022-04-26T10:06:10+02:00

  Nej, den første samtale er fuldstændig gratis. Book en gratis samtale, hvis du er i tvivl om hele forløbet eller bare ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælp dig.

  Book en gratis forsamtale her!
  Hvem er BoSpanien2022-03-16T11:07:31+01:00

  Vi er en samling af entusiastiske personer, der hver besidder brede kompetencer, inden for hvert sit felt. Vi har alt lige fra sagkyndige revisorer, advokater og andre juridiske faglige personer, til samarbejdspartnere, der kan hjælpe jer med at flytte møbler fra Danmark m.m.

  Dette gør at vi kan rådgive jer i alle situationer, og hjælpe med at gøre tingene i den rigtige rækkefølge. Det giver jer maksimal sikkerhed, og gør at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser.

  Kan jeg følge med i forløbet2022-03-16T11:03:16+01:00

  Ja, det kan du godt. Hver gang vi får oplysninger om din sag, giver vi dig besked. Har du nogle spørgsmål undervejs, er du også altid velkommen til at kontakte os. Nogle ydelser har længere behandlingstid end andre. Der står forventet behandlingstid under hver ydelse.

  Tilfredshedsgaranti2022-04-26T10:07:03+02:00

  100 % tilfredshedsgaranti

  Hos BoSpanien ønsker vi kun at have tilfredse kunder, og vi tilbyder derfor 100 % tilfredshedsgaranti. Dette betyder helt konkret, at hvis du ikke er tilfreds med vores service, så tilbagebetaler vi de fulde beløb. Det er din garanti for, at vi yder vores bedste. Der kan dog være udgifter forbundet med offentlige instanser, som vi ikke er herre over.

  Ikke refunderebare udgifter

  Ved flere ydelser, som omregistrering af bil, oprettelse af NIE-nummer med flere, er der udgifter direkte til den spanske stat, som skal betales ved ydelsens oprettelse. Ligeledes er der udgifter forbundet med flytning såsom brændstof, vejafgifter, overnatning for chauffør med mere. Disse udgifter kan vi desværre ikke tilbagebetale.

  Har du nogle spørgsmål eller andet, er du meget velkommen til at kontakt os eller booke en gratis samtale.

  Med venlig hilsen

  CEO – Henrik Jacobsen

  SPANSKE AFDELING

  Calle Margarita 1 – Piso 1, puerta F
  ES-29651 Mijas Costa/Malaga
  Tlf. +45 28 70 89 08
  Mail: info@bospanien.dk
  Åbningstider: Alle hver dage mellem kl. 09.00 – 17.00

  DANSKE AFDELING

  Thyvej 33
  DK-2720 Vanløse
  Tlf. +45 44 24 24 54
  Mail: info@bospanien.dk
  Åbningstider: Alle hver dage mellem kl. 09.00 – 17.00

  Henrik Jacobsen
  CEO

  Henrik sidder med BoSpanien kundeservice, og hjælper dig igennem din rejse til Spanien. Henrik sidder yderligere med regnskab og marketing.

  Mail: hj@bospanien.dk

  Sprog:

  Sandie Nielsen
  KONSULENT

  Sandie har boet i Sydspanien i 16 år, og hun har et bredt kendskab til den spanske kultur og sprog. Sandie sidder som mellemled til vores spanske samarbejdspartnere.

  Mail: sn@bospanien.dk

  Sprog:

  Claudia De La Caridad Guillen
  KONSULENT

  Claudia De La Caridad Guillen taler flydende spansk og dansk, og er vores spanske koordinator, som sørger for, at følge jer igennem de spanske instanser. 

  Mail: cb@bospanien.dk

  Sprog:

  José Manuel Pérez
  SPANSK ADVOKAT

  José Manuel Pérez er spansk advokat. Han sidder med huskøb og erhverv såsom stiftelse af selskaber med mere. José Manuel Pérez har 6 års erfaring som advokat.

  Mail: jp@bospanien.dk

  Sprog:

  Pablo Núñez Molina
  REVISOR

  Pablo Núñez Molina er revisor og skatterådgiver. Han har været revisor siden 2004 og hjælper alle vores erhvervskunder med regnskab, skatterådgivning og meget mere.

  Mail: pm@bospanien.dk

  Sprog:

  Benny Pedersen
  BIL SAGKYNDIG

  Benny er fra Tyskland, og han har boet i Sydspanien i 18 år. Benny har bred erfaring med biler og alt, hvad der hører dertil. Så har du spørgsmål om biler, så kontakt Benny.

  Mail: bn@bospanien.dk

  Sprog:

  BoSpanien er ejet og drevet at Zebrano ApS