Nyheder om Spanien

Nyheder om Spanien

Er du dansker og bor i Spanien eller overvejer at flytte dertil? Så er det vigtigt at være opdateret på de seneste begivenheder i landet!

Nogle af dem, giver vi dig her. 

BOOK ET GRATIS INFOMØDE
HVEM ER BOSPANIEN?
Mads Gundelund Gerlach
Mads Gundelund Gerlach
2024-05-08
Kan klart anbefale BoSpanien, Henrik har været fantstisk og super god sparring og hurtig service og levering af Nie kummer osv.
Hammam Al-Rawi
Hammam Al-Rawi
2024-05-05
Nemt, hurtigt og effektive. Så kan det ikke blive bedre!
Morten Hansen
Morten Hansen
2024-04-24
Jeg oprettede en forespørgsel på NIE NR. Henrik var god til at vejlede om hvad der skulle til og hvilke byer det var muligt at få NIE nr. i Jeg var dog lidt sent ude med hvilken dato. På trods af det fandt de en tid i Murcia og efter 30 min på politistationen havde jeg et nr. God service, kan godt anbefales
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2024-04-24
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer. Har efterfølgende fået mit residencia bevis og dertil skal en stor tak for hjælpen også lyde. Vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid!
Sophie Bergmann
Sophie Bergmann
2024-03-22
Virkelig god service. Det hele var nemt og overskueligt. Jeg er meget tilfreds :)
Allan Jakobsen
Allan Jakobsen
2024-02-22
Rigtig god kommunikation og vejledning og meget hurtigere proces end forventet. Vi kommer tilbage når det bliver aktuelt igen
Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing

Nyheder om Spanien: Boligmarkedet

Har du planer om at købe eller leje bolig i Spanien? Markedet udvikler sig konstant, og det er vigtigt at være opmærksom på de seneste tendenser og priser i de områder, du overvejer at bosætte dig i. Hvis du er i tvivl, vil vi altid gerne hjælpe dig. Men ellers kan du opdateres lidt her. 

Det spanske boligmarked oplever en stabil vækst og stigende efterspørgsel fra både lokale og internationale købere. Med konkurrencedygtige priser og gunstige lånevilkår er det et godt tidspunkt at overveje køb af bolig i populære områder som Costa del Sol, Costa Blanca og Barcelona. Udforsk mulighederne, kontakt os og lad os hjælpe dig med at finde dit drømmehjem i solrige Spanien!

Boligmarkedet i Spanien
Kulturelle begivenheder i Spanien
BOOK INFOMØDE HER

Nyheder om Spanien: Kulturelle oplevelser i Spanien

Spanien tilbyder en rig kulturel arv med et væld af begivenheder, udstillinger og festivaler. Ved at være opdateret på kommende arrangementer og kulturelle begivenheder kan du opleve alt, hvad landet har at byde på, og få en dybere forståelse af dets kultur og traditioner.

For at blive opdateret på kommende arrangementer og kulturelle begivenheder i Spanien er der flere ressourcer, du kan benytte dig af:

 1. Sociale medier: Følg officielle profiler og sider for turistorganisationer, kulturinstitutioner, koncertsteder, teatre, kunstgallerier og lokale medier på sociale medier som Instagram, Facebook og Twitter. Disse sider deler ofte opdateringer om kommende begivenheder og arrangementer.
 2. Online begivenhedskalendere: Mange byer og regioner i Spanien har online begivenhedskalendere på deres officielle turistwebsites. Disse kalendere giver dig mulighed for at se kommende kulturelle begivenheder, koncerter, festivaler og udstillinger.
 3. Lokale kulturmagasiner og websites: Mange byer og regioner har lokale kulturmagasiner og websites, der opdateres regelmæssigt med information om kommende begivenheder og arrangementer inden for kunst, musik, teater, film og meget mere.
 4. Apps: Der er også en række apps tilgængelige, der giver dig mulighed for at finde og følge kommende begivenheder i Spanien. Nogle populære apps inkluderer Eventbrite, Meetup og Time Out.
 5. Turistinformationssentre: Besøg turistinformationssentre i de byer eller regioner, du besøger eller bor i Spanien. Personalet kan give dig oplysninger om lokale begivenheder og arrangementer samt brochurer og programmer.

Ved at bruge disse ressourcer kan du holde dig opdateret på kommende kulturelle begivenheder i Spanien – og ellers står vi også altid klar til at hjælpe dig! 

BOOK ET INFOMØDE HER!

Under infomødet har du mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have.  Kl. 10.00 - 11-00Kl. 11.00 - 12-00Kl. 12.00 - 13-00Kl. 13.00 - 14-00Kl. 14.00 - 15-00Kl. 15.00 - 16.00

  Har du nogle spørgsmål eller andet,
  så kontakt os venligst på +45 44242454
  eller info@bospanien.dk

  NIE nummer i Spanien

  Nyheder om Spanien: Det Spanske Sundhedssystem

  Det Spanske Sundhedssystem tilbyder omfattende sundhedsydelser til både borgere og bosiddende udlændinge. Med høj kvalitet og universel adgang til sundhedspleje har Spanien etableret sig som et attraktivt land for dem, der søger sundhedsforsikring i udlandet.

  Som en del af sundhedssystemet kan du få adgang til primærplejelæger, specialister, hospitaler og akutbehandling. Det spanske sundhedskort, kendt som “Tarjeta Sanitaria Individual” (TSI), giver dig adgang til disse tjenester efter registrering.

  COVID-19-pandemien har ført til en styrkelse af sundhedssystemet med indførelsen af ​​sikkerhedsforanstaltninger, testfaciliteter og vaccinationsprogrammer for at beskytte befolkningen mod virusudbrud.

  Vi hjælper dig gerne med at navigere i det spanske sundhedssystem og tilbyder personlig rådgivning og assistance og ellers kan du læse mere her.

  Kontakt os i dag for mere information.

  KONTAKT OS