Día de la Cruz

Día de la Cruz

Día de la Cruz, eller “Korsets Dag”, er en farverig og livlig tradition, der fejres i flere spansktalende lande, herunder Spanien, Mexico og mange latinamerikanske lande. Denne festlighed, der falder den 3. maj hvert år, hylder korset og repræsenterer en blanding af religiøse ritualer og folkelige fejringer.

Mads Gundelund Gerlach
Mads Gundelund Gerlach
2024-05-08
Kan klart anbefale BoSpanien, Henrik har været fantstisk og super god sparring og hurtig service og levering af Nie kummer osv.
Hammam Al-Rawi
Hammam Al-Rawi
2024-05-05
Nemt, hurtigt og effektive. Så kan det ikke blive bedre!
Morten Hansen
Morten Hansen
2024-04-24
Jeg oprettede en forespørgsel på NIE NR. Henrik var god til at vejlede om hvad der skulle til og hvilke byer det var muligt at få NIE nr. i Jeg var dog lidt sent ude med hvilken dato. På trods af det fandt de en tid i Murcia og efter 30 min på politistationen havde jeg et nr. God service, kan godt anbefales
Victor Rungborg
Victor Rungborg
2024-04-24
Fantastisk service med god support, hvis der opstår spørgsmål hen ad vejen. Havde en super hurtig og god oplevelse med mit NIE-nummer. Har efterfølgende fået mit residencia bevis og dertil skal en stor tak for hjælpen også lyde. Vil varmt anbefale Bospanien til enhver tid!
Sophie Bergmann
Sophie Bergmann
2024-03-22
Virkelig god service. Det hele var nemt og overskueligt. Jeg er meget tilfreds :)
Allan Jakobsen
Allan Jakobsen
2024-02-22
Rigtig god kommunikation og vejledning og meget hurtigere proces end forventet. Vi kommer tilbage når det bliver aktuelt igen
Jan Trebbien
Jan Trebbien
2024-01-30
BoSpanien er en rigtig god hjælp, jeg flytter til Spanien og BoSpanien hjælper med alt, jeg kan anbefale BoSpanien, hvis man tænker på at flytte til Spanien. Jan Trebbien
Ketty Haasum
Ketty Haasum
2024-01-17
Virkelig god og hurtig service, og altid klar til at svare på spørgsmål. Kan varmt anbefales
Carsten Anderslund
Carsten Anderslund
2024-01-11
Jeg var tryg under vingen i hele processen i ansøgningen om NIE-nummer. Jeg vil også benytte mig af andre servises som f.eks oprettelse af enkeltmandsvirksomhed i Spanien og benytte mig af BoSpaniens revision :)
Julia Lorenzen
Julia Lorenzen
2023-11-23
Easy Communication, very helpful, fast Processing

Historien bag Día de la Cruz

Oprindelsen af Día de la Cruz kan spores tilbage til kristendommens indflydelse i den spansktalende verden. Traditionen siges at stamme fra de tidlige kristne, der fejrede korsets opstandelse og sejr over døden. Med tiden blev denne religiøse festdag adopteret af lokale kulturer og udviklede sig til den folkelige fejring, vi kender i dag.

Fejringen af Día de la Cruz

På Día de la Cruz prydes gader, pladser og kirker med farverige dekorationer, hvor korset er i centrum. Blomster, lys, og klæder bliver brugt til at dekorere korset og dets omgivelser, hvilket skaber en smuk og festlig atmosfære. Lokalsamfundet samles for at deltage i processioner, musik, dans og traditionelle folkefester.

Kulturelle Betydning

Día de la Cruz er mere end bare en religiøs fest. Det er også en vigtig kulturel begivenhed, der giver folk mulighed for at udtrykke deres kreativitet gennem dekorationer og kunstneriske udtryk. Det er en tid, hvor naboer, venner og familier forenes for at fejre deres fælles kulturarv og skabe uforglemmelige minder.

Día de la Cruz

Día de la Cruz

BESØG VORES INSTAGRAM
KONTAKT OS

Turister og Día de la Cruz

For turister er Día de la Cruz en fantastisk mulighed for at opleve den lokale kultur og traditioner på første hånd. De farverige dekorationer, den livlige stemning og den unikke atmosfære gør denne dag til et højdepunkt for mange rejsende, der ønsker at udforske og opleve den autentiske kultur i de spansktalende lande.

Det skal opleves!

Día de la Cruz er en festlig lejlighed, der fejrer både tro og kultur. Det er en tid til at ære korset, men også til at fejre fællesskabets styrke og mangfoldighed. Uanset ens baggrund eller tro er alle velkomne til at deltage i denne festlige begivenhed og dele i glæden ved Día de la Cruz.

I dag fejres Día de la Cruz ikke kun i de traditionelle lokalsamfund, men også i byer over hele verden, hvor den spanske og latinamerikanske kultur har en indflydelse. Det er en festlig begivenhed, der bringer glæde og begejstring til alle, der deltager, og det styrker båndene mellem forskellige samfund og kulturer.

Læs mere her. Kunne du tænke dig at høre mere om det at bo i Spanien, så book et gratis infomøde her.

BOOK ET INFOMØDE HER!

Under infomødet har du mulighed for at få svar på alle de spørgsmål du måtte have.    Kl. 10.00 - 11-00Kl. 11.00 - 12-00Kl. 12.00 - 13-00Kl. 13.00 - 14-00Kl. 14.00 - 15-00Kl. 15.00 - 16.00

    Har du nogle spørgsmål eller andet,
    så kontakt os venligst på +45 44242454
    eller info@bospanien.dk

    NIE nummer i Spanien